ביוץ-בדיקת שתן מול הפרשות ריריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ-בדיקת שתן מול הפרשות ריריות
    יפעת
    01/01/2009

כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון. שלום, בן זוגי ואני מנסים להרות מזה כחודשיים. יש לי שאלה שמציקה לי ...בבדיקת ביוץ ביתית (שתן) נמצא כי הורמון LH בשיאו, האם זה מעיד על כך שהביוץ יתקיים ב-24-48 שעות הקרובות או האם זה אומר שהביוץ התחיל ? שאלה שניה ואולי חשובה יותר- מזה חודשיים שאני מבצעת בדיקת שתן ביתית לאיתור ביוץ, אך במקביל אני בודקת את מידת הריריות של צוואר הרחם. בחודשיים האחרונים לא הצלחתי לאתר את ההפרשה הרירית הצמיגית למרות שהינני בודקת יום יום ולעיתים מספר פעמים ביום. מה עשוי להיות ההסבר לכך שמצד אחד לא קיימת הפרשה זו הרצויה לצורך הריון ומצד שני ערכה ביתית המעידה על ביוץ. האם יתכן ביוץ בלי הפרשות ? האם זה מעיד משהו על אופי הביוץ או על הסיכוי לקלוט הריון ? אשמח לקבלת כל תשובה בנושא. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביוץ.

ד``ר איילון לחמן
    04/01/2009

ליפעת שלום.
    אני חייב להגיד שהדברים שאת עושה הם מוגזמים ומכניסים אותך ללחץ מיותר היכול לכשעצמו להפריע לכניסה להריון.כולו רק חודשיים מנסה להיכנס להריון. הממוצע זמן הינו שנה, אז תני לטבע לעשות את שלו.בדיקת ההפרשה הרירית לא יכולה להתבצע עלידך,רק עי רופא מטפל.כשהורמול ה-LH משמעו תהליך הביוץ החל.הביצית מחכה לזרע כ 72 שעות.הזרע חי במערכת אצלך ומחכה לביצית עד אפילו שבוע ימים.שוב בבקשה להירגע ותני לטבע חעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו