מיואשת אשמח לחוות דעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת אשמח לחוות דעת
    אלין
    03/01/2009

נודע לי לפני כשלושה שבועות כי הנני בהריון תוך כדי דימום שחשבתי שהינו מחזור. מאז אני עוברת בדיקות אולטרהסאונד פעם או לעיתים פעמיים בשבוע לוודא תקינות ההריון. ביום שלישי האחרון לשמחתי קמתי בבוקר והדימום פסק לחלוטין, ביום רביעי האחרון הייתי בבדיקת אולטרהסאונד לוודא שהכל תקין נמצא כי אני בשבוע 7 ויום ואף שמענו את הדופק כל כך התרגשתי ושמחתי.. חזרתי מהרופא מאושרת ובערב שוב דימום מה עושים? שוב ללכת לאולטרהסאונד? היום הדימום פחת ורובו רק בניגוב יש לי תור ביום רביעי הקרוב האם לחכות עד אז או לרוץ מחר על הבוקר? אחות מהקופת חולים אמרה לי שזו תופעה מוכרת דימום אחרי אולטרהסאונד כי הרחם עדין האם כך הדבר? ושאלה הכי חשובה.. פיתחתי כל כך הרבה ציפיות לגבי ההריון הזה.. כבר סיפרתי להורים.. האם יש סיכויייי שההריון ימשיך להתפתח תקין? בתודה מראש וסליחה על אורך ההודעה אלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת אשמח לחוות דעת

הוספת תגובה

• מיואשת.

ד``ר איילון לחמן
    04/01/2009

לאלין שלום. אין מה לרוץ לאולטרהסאונד זה לא טיפול. יש להרבות במנוחה ולגשת להיבדק אצל רופאך. שווה גם לבדוק צואר הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו