מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיכוב רב במחזור - דחוףיוסי07/01/2009
שלום רב, אני זקוק לעזרה תכופה בנושא סדירות מחזור והריון אפשרי. חברתי קיבלה מחזור אחרון לפני כ- 6 שבועות. לצערי אין לנו מעקב מדויק אחר זמני המחזור מכיוון שהמחזור שלה לא סדיר כבר זמן רב אך עד עתה לא התעכב ביותר משבוע ימים. לפני כ- 3 שבועות קיימנו יחסי מין במהלכם היתה חדירה ללא אמצעי הגנה. הדבר ארע בתחילת קיום היחסים ומיד הפסקנו ולבשתי קונדום. הייתי רחוק מגמירה וגמרתי רק כמה דקות אח"כ בקונדום. יש לציין כי לפני 3 חודשים הפסיקה חברתי לקחת גלולות למניעת הריון (עקב הופעת מגרנות) וכן כי היא נתונה בלחץ עצום כרגע כתוצאה ממבחנים ועבודות של התואר. בנוסף לכל אלו מצטרפת הדאגה והלחץ מהחשש שנכנסו להריון. קבענו תור לגניקולוג לימים הקרובים, אך מכיוון שחברתי ואני מאד מודאגים לנוכח האפשרות כי היא בהריון רציתי לדעת מה הערכתכם לגבי הסיכוי לכך וכן מה המלצתכם במידה וחברתי בהריון. זהו זמן מאד גרוע מבחינתנו ואם כי קיים סיכוי שנתחתן, שנינו סטודנטים ואנו יוצאים יחד רק שנה. שמעתי וקראתי כי עיכוב המחזור יכול להתרחש עקב לחצים ועקב הפסקה בלקיחת גלולות, אך לא ברור לי אם עיכוב למשך זמן כל כך ממושך (כ- 3 שבועות) יכול להיות מוסבר בסבירות גבוהה על ידי כך. אודה מראש על עזרתכם המהירה, יוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת חשובה
יוסי07/01/2009שכחתי לציין גם כי במשך השבוע האחרון סובלת חברתי לסירוגין מכאבים הדומים לאלו בזמן קבלת מחזור, אך המחזור אינו מגיע. תודה שוב, יוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת.
ד``ר איילון לחמן08/01/2009ליוסי שלום.
הכל אפשרי. אנא בצעו בדיקת דם להריון ונקבל תשובה ברורה מבלי ליצר תיאוריות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסי09/01/2009רציתי להודות על התשובה, אך היום קיבלה חברתי את המחזור שלה תודה שוב, טוב לדעת שיש פורומים כאלו לשאלת שאלות במקרה הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)