הפרשות מוגברות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות מוגברות
    עדי
    07/01/2009

שלום רב אני בשבוע 34 והיום כשקמתי בבוקר ראיתי על הפד הפרשה מוגברת בצבע צהוב שקוף דליל ללא ריח. אין לי גרד או צריבה במתן השתן. מאז הבוקר אני מחליפה כל שעתיים פד עקב הפרשה מוגברת. האם יש סיבה להילחץ? מחר יש לי תור לרופא, ניתן לחכות עד מחר או ללכת למיון? תודה עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות מוגברות

הוספת תגובה

• תוספת חשובה

עדי
    07/01/2009

ההפרשה נראית כמו כל ההפרשות שהיו עד עכשיו בהריון רק הרבה יותר מוגברת. חשוב לי לציין שזה לא שקוף ודליל כמו מים!! כך שזה לא נראה כמו מי שפיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות.

ד``ר איילון לחמן
    08/01/2009

כאמור,חשוב לגשת ולהיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות מוגברות.

ד``ר איילון לחמן
    08/01/2009

לעדי שלום.
    בהחלט כדאי להיבדק ולא לחכות לביקור הרופא המתוכנן,זאת על מנת לשול אפשרות של ירידת מים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו