מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה...?מאיה24/07/2007
שלום וסליחה מראש על התיאורים...
המחזור איחר לי בשבוע. במהלך כל אותו שבוע היו לי הפרשות חומות כמו בסיום המחזור, והמחזור לא הגיע. הכאבים שיש לי סמוך למחזור גם לא הגיעו. בנוסף ליוו אותי כאבי גב תחתון אשר היקשו עלי להתכופף. היום קיבלתי (לאחר שבוע ויומיים של ההפרשות המתוארות), ובנוסף לדימום הרגיל גיליתי מין קרום סמיך ועבה בצבע אדום כהה יחסית והיה בו גם גוש לבן.
סליחה על התיאורים!!!
כל היום אני סובלת מכאבים עזים - אני בדר"כ סובלת אך לא כך. כאבים בכל החלק התחתון - מהבטן התחתונה ומטה ומהאגן ומטה.
אני בת 25 בריאה בדר"כ סובלת במחזור בדר"כ ומעולם לא הייתי בהריון.
לא עשיתי בדיקת הריון כי היה נראה לי שזה מוקדם מידי ולא רציתי לפתח ציפיות...
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מנוס
ד''ר בני שכטר24/07/2007שלום מאיה!
אין מנוס, גשי לרופא/ה שלך לבדיקה ושם גם תופני לבדיקת היריון בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה... המשך
מאיה25/07/2007האם קיים סיכוי שאם הייתי בהריון אז אני עדין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתיאוריה
ד''ר בני שכטר27/07/2007הכל יכול להיות, אבל קודם כל תוכיחי שאת בכלל בהיריון.
כפי שאמרתי קודם, גשי לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)