עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    מודאגת
    11/01/2009

שלום, לפני כשבוע הייתי במסעדה מזרחית ואכלתי שיפודי בקר חיצונית הם נראו עשויים אך לאחר שסיימתי לאכול שיפוד אחד גילתי שמבפנים הבשר חי לחלוטין ממש אדום ומלא דם, מאז המקרה אני לא רגועה ובחששות אני איני מחוסנת לנגיף הטוקסמופלזמה. ונמצאת כרגע בשבוע 25 רציתי לשאול במידה של הדבקה בשליש השני להריון מה הנזק הצפוי? ותוך כמה זמן מההדבקה יש לקבל טיפול? ומה הנזק אם לא נתקבל טיפול בזמן? אני לא יודעת מה לעשות יש לי עוד כמה ימים בדיקות ואני אכולת חרדות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• עזרה דחוף

ד''ר שמואל פנסקי
    12/01/2009

א. הסירי דאגה מליבך , רבות אוכלות בעולם בשר לא לגמרי מבושל וברובן הגדול אין כל בעייה , בטוקסופלזמה , ה נזק מהדבקות גדול יותר בשבועות הראשונים, אותן עברת , אך הסכוי להדבקה גדול יותר דווקא בהריון מתקדם, אם עשית בדיקת נודגנים לטוקסו בתחילת ההריון ונימצאת חיובית הרי הסכון קטן מאוד מאוד , במידה ולא למען השקט הנפשי שלך בקשי לבצע בדיקה מרופאך . בכל מיקרה אין הארוע אמור להות סיבה לדאגה , בתאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו