HELP מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HELP מודאגת
    tuly82
    11/01/2009

בשעה טובה גיליתי אתמול שאני בהריון... ממש ממש צעיר שבוע 4 + 2 ימים (ווסת אחרונה ב-12/12). במהלך היום, הבחנתי בדימום קל מאד (ללא כאבים) יש כל מיני מיחושים מוזרים אבל לא כאב... יש ממה לדאוג? ואם לא, אז מה אמור להדליק נורה אדומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HELP מודאגת

הוספת תגובה

• הכתמה דמית

ד''ר שמואל פנסקי
    12/01/2009

בחלק גדול מהמיקרים ההריון ממשיך לסיומו הטוב , במידה ואין תלונות אחרות הקפידי על נטילת ח פולית וגשי לרופאך בשבוע 5-6 (מהיום הראשון לוסת האחרון) כדי שיאמת נוכחות שק הריון ברחם, החל משבוע 6 לערך גם דופק עוברי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלונת...

tuly82
    13/01/2009

בבדיקת דם (היום 13/1) יצא בטא גדול מ-1000 UI\L - האם זה תקין לשבוע בו אני נמצאת (וסת אחרונה 12/12)? האם יש חשש להריון חוץ רחמי (אני יודעת שאחד הסימנים הוא בטא נמוך ודימום)? אודה לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו