אולטרסאונד ראשון ללא זיהוי דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטרסאונד ראשון ללא זיהוי דופק
    ח
    12/01/2009

שלום, אשתי עברה אתמול אולטרסאונד ראשון. שבוע 6+2. הובחן שק וקיטוב אולם לא הובחן דופק. העובר באורך 2 מ"מ. אמרו לנו לחזור שוב עוד שבוע. מה הסיכויים שיובחן בדופק עוד שבוע?האם יש סיכויים קלושים או גבוהים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבי היי!

גלי
    12/01/2009

אני גם עשיתי אולטראסאונד בשבוע 6+2 וגם לא ראו דופק. עשיתי שוב אולטראסאונד בשבוע 8+2 ואז כבר ראו דופק אז אני מניחה שזה קורה לפעמים.... מזל טוב והריון קל לכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופא

ח
    12/01/2009

שיש סיכויים לדופק עוברי בעתיד אני יודע,אולם מהם הסיכויים לכך? תודה. ותודה לגלי על העדוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה...

tuly82
    18/01/2009

מוקדם מידי לשמוע דופק... צריך לחכות לשבוע 8-9 אז כבר יהיה דופק... לגבי הסיכויים, אי אפשר לחשב סיכוי כזה. כי בעקרון אם כל הבדיקות יצאו תקינות לכאורה אין שום סיבה שלא יהיה דופק.. אני מציעה לא לדאוג יותר מידי ולחכות לזמן המתאים... יכול להיות שההריון צעיר יותר ממה שחשבתם... בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטרסאונד ראשון ללא זיהוי דופק

ד''ר שמואל פנסקי
    18/01/2009

סיכוים טובים , 2 ממ הם הרף התחתון , סכוי סביר מאוד שבעוד ימם ספורים ניתן יהיה לראות דופק. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו