תשישות נוראה, שבוע 28.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשישות נוראה, שבוע 28.
    נעמה
    12/01/2009

בהריון שבוע 28, בת 40. בשבועות האחרונים אני סובלת מתשישות וחולשה, גם אחרי שנת לילה טובה התחושה היא ש'המצבר ריק''. לחץ הדם שלי נמוך מאוד בד"כ (80/50), ההמולגלובין קצת מתחת לנורמה (6.5, ערך אירופאי) והפריטין יורד ויורד, וכרגע נמוך מ-אוד. (5, הנורמה מתחילה ב30). האם הנתונים האלו מסבירים את העייפות המטורפת הזו? מאיפה יהיו לי כוחות ללדת במצב זה? יצויין שאני מקפידה על תזונה 'מעודדת ספיגת ברזל'' וכמובן לוקחת תוספים. תודה מראש, נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשישות נוראה, שבוע 28.

הוספת תגובה

• תשישות ועייפות בהיריון ?

מעסה מקצועי
    12/01/2009

שלום נעמי , בטוח שיש לך שבהן התשישות מכריעה אותך , אם את חשה בתשישות שהיא איתות אמיתי לעייפות של הגוף למצב ) אשמח אם תרצי לפנות באשר לעיסוי משחרר . בברכת ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...לא תודה

נעמה
    13/01/2009

יש לי בעל משקיען עם זוג ידיים נפלאות, תודה על ההצעה. ואני עדיין מחכה לתגובה מקצועית מגיניקולוג...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו