טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב, אני בשבוע 15 ועברתי קשירה בגלל נסיון העבר. כעקרון הצוואר סגור והכל תקין. העניין הוא שהרופא אמר בפירוש לא לקיים יחסי מין על מנת לא לסכן את העובר. בעלי מתעקש והמצב כבר הופך לבלתי נעים. בהריון הקודם קיימנו יחסים בעדינות אך היו לי חששות מרובים. מה לדעתך עלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עם כל הקושי והצער שבדבר, תצטרכי להסביר לבעלך שלהוראה לא לקייים יחסי מין יש סיבה ברורה, ושהוא יצטרך למצוא דרכים אחרות לבוא לידי סיפוק (נו באמת...). איך תרגישי אם תפילי את התינוק? איך הוא ירגיש? בכל מקרה אם דרוש ייעוץ, לא נראה לי שהוא רפואי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד