מוצץ והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצץ והנקה
    אלה
    25/07/2007

שלום רב!
    אני מעוניינת לשאול האם שימוש במוצץ מסוג tommee tippee עם פטמה orthodontic יכול
    לבלבל תינוק בגיל ארבע חודשים בהנקה. יש לי תחושה שהוא תופס פחות טוב.
    השאלה הנוספת היא איזה סוג של מוצץ מומלץ לשימוש בגילו על מנת למנוע בעיות הקשורות בעתיד
    לשיניים(הבנתי שיש פטמות אורטודנטיות, עגולות ושטוחות) ושל איזו חברה. בינתיים יש תחושה שתינוק התחיל עם תהליך של בקיעת שיניים. ופה מגיעה שאלה השלישית. האם הגיוני שתינוק לא רגוע כבר בערך כ3 שבועות. כמה זמן לוקח עד בקיעת השן הראשונה ואי השקט. האם תרופת טיג'ל מומלצת ואם לא מה מומלץ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצץ והנקה

הוספת תגובה

• תשובה לאלה

ג'ניס זאוסמר
    25/07/2007

כל פטמה עלולה להפריע בהנקה אבל גם לא חייב.
    לי לא ידוע על מוצץ מסוים אשר מפריע פחות או יותר - הכל דיבורים מכל מיני אנשים עם החוויות האישיות שלהם ולא מבוסס מחקרית. שתי הבעיות בשימוש במוצץ הן - התרגלות לסידור שונה בפה (לא כל כך אמור להפריע לתינוק בן 4 חודשים למרות שאי אפשר לדעת ) ועיכוב מתן הנקה עקב מציצה ממושכת.
    איזה סוג - אני נוטה ללכת עם האופנה . אפשר לשאול אורטודנט(תקבלי הרבה תשובות שונות כי אין הסכמה בנושא)
    בקיעת השיניים יכולה לקחת הרבה זמן - וזה כולל ריר, ומציצת ידיים ודברים אחרים ועצבנות ואי שקט. הבעיה קיימת אלפי שנים ולא כך מצאו פתרון עדיין. זה שהוא רוצה ללעוס על משהו כנראה מרגיע עז זה מה שעושים. טיג'ל אפשרי - אם זה עוזר ספציפית.
    תהני מהמתוק שלך,ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה ומוצץ

אלה
    25/07/2007

למה כוונתך "עיכוב מתן הנקה?"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    26/07/2007

התינוק דוחה את שעת ההנקה כי יש לו מוצץ בפה - שעת ההנקה נדחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו