מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצץ והנקהאלה25/07/2007
שלום רב!
אני מעוניינת לשאול האם שימוש במוצץ מסוג tommee tippee עם פטמה orthodontic יכול
לבלבל תינוק בגיל ארבע חודשים בהנקה. יש לי תחושה שהוא תופס פחות טוב.
השאלה הנוספת היא איזה סוג של מוצץ מומלץ לשימוש בגילו על מנת למנוע בעיות הקשורות בעתיד
לשיניים(הבנתי שיש פטמות אורטודנטיות, עגולות ושטוחות) ושל איזו חברה. בינתיים יש תחושה שתינוק התחיל עם תהליך של בקיעת שיניים. ופה מגיעה שאלה השלישית. האם הגיוני שתינוק לא רגוע כבר בערך כ3 שבועות. כמה זמן לוקח עד בקיעת השן הראשונה ואי השקט. האם תרופת טיג'ל מומלצת ואם לא מה מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלה
ג'ניס זאוסמר25/07/2007כל פטמה עלולה להפריע בהנקה אבל גם לא חייב.
לי לא ידוע על מוצץ מסוים אשר מפריע פחות או יותר - הכל דיבורים מכל מיני אנשים עם החוויות האישיות שלהם ולא מבוסס מחקרית. שתי הבעיות בשימוש במוצץ הן - התרגלות לסידור שונה בפה (לא כל כך אמור להפריע לתינוק בן 4 חודשים למרות שאי אפשר לדעת ) ועיכוב מתן הנקה עקב מציצה ממושכת.
איזה סוג - אני נוטה ללכת עם האופנה . אפשר לשאול אורטודנט(תקבלי הרבה תשובות שונות כי אין הסכמה בנושא)
בקיעת השיניים יכולה לקחת הרבה זמן - וזה כולל ריר, ומציצת ידיים ודברים אחרים ועצבנות ואי שקט. הבעיה קיימת אלפי שנים ולא כך מצאו פתרון עדיין. זה שהוא רוצה ללעוס על משהו כנראה מרגיע עז זה מה שעושים. טיג'ל אפשרי - אם זה עוזר ספציפית.
תהני מהמתוק שלך,ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה ומוצץ
אלה25/07/2007למה כוונתך "עיכוב מתן הנקה?"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר26/07/2007התינוק דוחה את שעת ההנקה כי יש לו מוצץ בפה - שעת ההנקה נדחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)