מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זו שלא מתייאשת...שני25/07/2007
מדיי פעם עדיין יש כאבים-לא עזר הטיפול לפטרייה..הבחנתי במין ג'ולה קטנה במרכז הפטמה לבנה ויש עליה חור קטן,האיזור רגיש ושיניתי מיקום הנקה,אם הצינורית סתומה:
אנא הנחי אותי מה לעשות
כמובן שאני ממשיכה להניק מאותה פטמה אבל מעוניינת לטפל בחום-תארי לי מה עליי לעשות בבקשה
ומהו הכדור ארטופן שהמלצת,מה שונה הוא מאופטלגין והאם יש צורך במרשם רופא עבורו?
ושוב תודה על הכל
המתעקשת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
ג'ניס זאוסמר25/07/2007צר לי שאת עדיין לא מרגישה טוב.
גולה לבנה בפטמה לא קשורה לצינורית חסומה - צינורית חסומה מאופיינת על ידי איזור מאוד רגיש בשד שאפשר לפעמים לחוש משהו קשה בגודל של אפון.
שיפור הצמדה ותנוחה עשוי לשפר את מצב האיזור הלבן ואם לא גשי לרופא.
טיפול בחום : כרית חימום, ג'ל לחימום במיקרו - למלא הוראות בקפדנות כדי למנע כוויה !!!!!
כדורים כמו ארטופן או נורופן מורידים חום, מורידים כאב וגם מורידים דלקת. אופטלגין או אקמול לא מטפלים בדלקת. כדאי לבקש מרשם רופא - יותר זול וגם יסביר ,כמו בכול מתן תרופה, מהם תופעות הלוואי (אם יש) ואיך למנע אותם. במקרה של התרופות הנ"ל יש לבלע אותם עם אוכל ולא על בטן ריקה ולא להפריז במינון או במשך הטיפול. כל המידע גם כתוב על החפיסה.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)