תנועות עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר
    שלי
    20/01/2009

אני בשבוע 24, את העובר התחלתי להרגיש רק לפני מספר ימים וגם זה בצורה חלשה מאוד. ( יש לי שיליה קידמית נמוכה, הבנתי שזה יכול להיות קשור לאיחור בהרגשת התנועות ולעצימות נמוכה) כבר יותר מ-24 שעות שלא הרגשתי אותו כלל. ניסית לשכב על צד שמאל לאחר אכילת מתוק אך לא הרגשתי דבר. האם זה נורמאלי שהוא נעלם ככה? ממתי אני אמורה להרגיש אותו יותר ברציפות?. כל הבדיקות תקינות. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר

הוספת תגובה

• תנועות עובר

ד''ר שמואל פנסקי
    20/01/2009

נכון הוא שבחלק מהעבודות מצאו שחשים פחות תנועות בנשים עם שלייה קדנית, בשבוע כזה את צריכה להרגיש היחטב את העובר, בד"כ מחזורי שינה יקיצה של עובר אינם עולים על חצי שעה , מקובל שאם אינך חשה בלפחות 10 תנועות ברורת בטווח של שעתיים עליך לפנות ללא שהיות לבדוק את מצב העובר , את ספיחרת התנועות עשי בסביבה שקטה רק את ועוברך. אכילת דברי מתיקה בניגוד לגישה הפופולרית מקטינה את תנועות העובר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו