מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר בבקשה חושב.. צריכה את דעתךהריון במתנה20/01/2009
שלום ד"ר.. אני בשבוע 8 ... התחילו לי ההקאות לפני שבוע וחצי.. אני מקיאה הכווווול!! אוכלת ארוחות קטנות שותה כמו שצרייך ומקיאה הכול! קיבלתי כדור פראמין- זה עזר לי ליומיים וזהו .. אני מקיאה אחרי חצי שעה מנטילת הכדור הכול!! ירדתי במשקל 4 ק"ג.. הגוף כואב לי מאוד מההקאות.. הצלעות השרירים בבטן אני חלשה ומכריחה את עצמי לשתות.. יש לי השבוע בדיקת דופק בע"ה אצל הרופא יום חמישי ..(בשבוע 6 נצפה דופק) אני נורא חוששת להריון הזה...האם הוא בסכנה בגלל ההקאות?! מה עליי לעשות !? אני לא יכולה לעמוד בזה מבחינה גופנית..נורא קשה לי אני מקיאה לא פחות מ15 פעמיים ביום... ניסיתי דברים טבעיים , תרופות סבתא. הכוול אשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית בברכה ויום טוב .אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתם עיצה ממני...
שפרה20/01/2009אחותי סבלה בדיוק כמוך,הדבר היחיד שהקל עליה זה נרות פראמין שזה יותר חזק מכדורים, אני יודעת שזה גרם לה להקיא פחות (לא נעלם כליל אבל...גם קצת זה משהו). תרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות בהריון
ד''ר פרדי דוד21/01/2009לצערנו התופעה קיימת אצל חלק לא מבוטל מהנשים בהריון
התרשמתי שמצבך לא קל
ממליץ לפנות למרפאה לשלול התייבשות לבדוק אצטון בשתן ואם יש צורך לקבל עירוי נוזלים
אם ההקאות ימשיכו בצורה כה קשה ויגרמו להתייבשות אפשר להשתמש בכדור שניקרא ZOFRAN
חצי כדור מזה יספיק לך ויעזור מאד. הבעיה שהכדורים יקרים מאד וקשה להשיגם. (מחיר כדור אחד כ- 40 ש"ח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)