טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! יש לי עוד שאלה בהקשר למוצצים. תינוקי לוקח מוצץ בעיקר כשהולך לישון, זה מרגיע אותו וכנראה את הכעב של בקיעת שיניים. מצד שני נעגנו מטעמנו לתת לו מוצץ לפני שינה על מנת להצליח במסימה. לא בטוחה שזה רעיון טוב ונדמה שתינוק לא מוכן להפסיק לקחת מוצץ לפני השינה. השאלה שלי האם זה אומר שהוא כבר התרגל לכך ואיך ומתי כדאי לגמול אותו מהמוצץ, זה נראה מאוד קשה לגרום לו להפסיק לקחת מוצץ לפני השינה. (אני שמעתי איפשהו שמומלץ לנסות לגמול מגיל 5 חודשים, האם כך). אשמח לתגובתכם תודה, אלה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם המוצץ לא מפריע להנקה והתינוק עולה במשקל ושמח תני לו למצוץ. נכון זה מהווה הרגל וקשה להפסיק. בגיל 5 חודשים מוקדם מאוד להפסיק לו את המוצץ.אין קונסנסוס לגבי מוצצים בכלל - אני אומרת ללת לתינוקי ,אם כבר, למצוץ בכייף. ג'ניס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר