זירוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זירוז
    Roeit
    25/01/2009

שלום אני בשבוע 34 +2 ,הריון שני. לאחר אולטראסאונד הערכת משקלבשבוע32+4 אני יודעת שיש לי עובר גדול קרוב ל 3 קילו נכון לעכשיו. הילד הראשון שלי גם כן נולד גדול (4.190) לאחר התחלה של לידה רגילה , הלידה הסתיימה בניתוח קיסרי. במקרה כזה: 1. מאיזה שבוע ממומלץ לתת זירוז על מנת להמנע מניתוח קיסרי שוב? 2. והאם יש שיטות "טבעיות" לזירוז לידה (לא פיטיציןו/או בלון)? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זירוז

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

Roeit
    29/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא שמת לב לא עונים לאף אחד

נעמי
    30/01/2009

...ולא רק לך אח, איפה בני שכטר איפה...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זירוז לידה

ד''ר פרדי דוד
    30/01/2009

לא עושים זירוז לידה אלקטיבי (יזום) אלא אם יש סיבה מוצדקת .
    במקרה של עובר גדול שוקלים ביצוע ניתוח קיסרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זירוז

ד''ר שמואל פנסקי
    31/01/2009

כיום לא מקובל לעשות השראת לידה ("זרוז") לאישה שעברה ניתוח קיסרי ולא עברה לידה רגילה קודם לכן , חלק מהמחלקות מבצעות השראת לידה במצבים אלו בעזרת "בלון",
    חלק מהמחקרים הראו שיחסי מין סדירים עשויים להקדים הלידה במספר ימים.
    היוועצי עם רופאך לגבי סיכוייך ללידה רגילה לעומת הסכון הקטן לקרע הרחם (סבירות קטנה , ללא זרוז כ חצי אחוז) אך הסבוך עצמו קשה ומסוכן, קבלי החלטה גם בהסתמך על מימדיך , מימדי העובר , הסבה בגינה עברת "קיסרי" קודם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו