קפיצות גבוהות בערכי בטא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצות גבוהות בערכי בטא
    נושי
    25/01/2009

שלום, אני עם מחזור לא סדיר. ווסת אחרונה היתה ב- 18/12/08 בתאריך 4.1.08 הרופא ראה זקיק בגודל 17 מ"מ בבדיקת US ושיער כי תאריך הביוץ הצפוי הוא ב7.1.09 בתאריך 20.1 עשיתי בטא ויצא 12 כעבור יומיים - 54 כעבור 3 ימים - 310 האם העליית בטא אינה גבוהה מידי ? אני חוששת מעט .. מה זה הריון מולארי והאם זה יכול להיות ? ( אני שנה לאחר לידה ראשונה ) כמובן שאמשיך לעקוב אחרי ערכי בטא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצות גבוהות בערכי בטא

הוספת תגובה

• היי

:)
    26/01/2009

היי אני לא רוצה להידחף.. אבל יש מצב שיש לך תאומים??? מקווה שהרופא ייענה לך במהרה.. בע"ה בשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפיצות גבוהות בערכי בטא

ד''ר שמואל פנסקי
    27/01/2009

התוצות נראות מבטחות , בערכים שבין 1000 ל 2000 ניתן לראות שק הריון ברחם , אם תהיי סבלנית יותר תמתיני עד 2-3 שבועות איחור ואז גם יראו דופק , למה לחשוב על הריון מולרי ? בסהלחה. אל תשכחי חומצה פולית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה הרגעת אותי ! :)

נושי
    27/01/2009

מקווה שהכל ימשיך להיות בסדר !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו