דיקור מי שפיר והחזרים מהקופה/מדינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור מי שפיר והחזרים מהקופה/מדינה
    sari
    25/01/2009

שלום רב, אני בשבוע 15, בשבוע שעבר עשיתי סקירת מע' ראשונה והופניתי ליעוץ גנטי עם המלצה לשקול דיקור מי שפיר בשל שתי ציסטות בצואר העובר ושקיפות עורפית של 2.5 מ"מ. בקופה אמרו לי שלא יוכלו לקבוע לי ייעוץ גנטי לפני קבלת תוצאות חלבון עוברי - אותו אעשה רק בשבוע 17 בהמלצת הרופא. אני חוששת לחכות עד לשבוע 18 עם דיקור מי השפיר - ואז לחכות עוד 3 שבועות עד לקבלת התוצאות. האם ניתן לבצע את הבדיקה קודם לכן (בשבוע 16) ולאחר מכן לבצע חלבון עוברי וייעוץ גנטי (ולקבל החזרים בדיעבד אם יאושרו)? האם אין הבדל משמעותי בכך שהעובר יגדל עוד שבועיים בבטן (דיקור שבוע 18 ולא 16) - במקרה של צורך חו"ח לסיים את ההריון בעקבות תוצאות הבדיקה (כלומר - גרידה חו"ח בשבוע 21 ולא בשבוע 19). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה מוזרה

ד''ר פרדי דוד
    27/01/2009

אינני מבין מדוע אינך מבררת את כל זה בקופה בה הנך מבוטחת?
    האם לדעתך מדור זה נועד לשאלות מן הסוג שאת שואלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על התשובה האדיבה

sari
    27/01/2009

ועל כך שהתעלמת לחלוטין גם מהשאלה שבסוף ההודעה שלי, שחשבתי שדווקא מתאימה מאוד לפורום הריון ולידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו