מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירה מוקדמתחוששת....26/01/2009
שלום רב הריון תאומים ראשון , שבוע 16, בשקים נפרדים, לפני כמה ימים עשיתי סקירה ראשונה הרופא אמר לנו כי אצל אחד העוברים כל האיברים תקינים מלבד המוחון וורמיס, האם זה נורמלי? מה הסיכוי שבעוד מספר שבועות האיבר כן יהיה תקין? מה עושים אם לא יהיה תקין? אצל העובר השני הכל תקין . בבקשה הרגיעו אותי, אני מאוד חוששת... תודה על התשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוחון ורמיס
ד''ר פרדי דוד27/01/2009לא ברור מה זה אומר " מלבד המוחון ורמיס" האם הוא קיים? חסר? יש בעיה אחרת במוח הקטן או סביבו?
כל זה את צריכה לשאול את הרופא שביצע את הבדיקה.
כי מן הדברים שכתבת לא משתמע דבר וחצי דבר
האם לא הופנית להמשך בירור? האם לא הוזמנת שנית לבקורת?
מדוע אינך שואלת את רופאך מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר נוסף-סקירה מוקדמת
חוששת....27/01/2009הרופא שלי אכן הזמין אותי לבדיקה נוספת בעוד 3 שבועות כדי לבדוק האם המוחון התפתח. הוא אמר וגם כתב ש"המוחון אינו מושלם" האם אני אמורה להבין מכך שהוא לא קיים? הוא טוען כי ייתכן שהוא עדיין לא מושלם וביקש שאחזור בשבוע ה 20 לבדיקה נוספת. שאלתי על הסיכוי והאם אנחנו צריכים לחשוש. הוא לא העמיק והרחיב בתשובה לכן אני חוששת, מה הסיכוי (אולי באחוזים) שאכן המוח יתפתח כראוי ? ומה עושים אם לא יתפתח? ניסיתי לשאול עד כמה אני צריכה לדאוג והוא אמר שנחזור אליו לבדיקה נוספת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוחון ורמיס
ד''ר פרדי דוד30/01/2009אם המוחון ורמיס חסר קיימת בעיה . הייתי מציע לך לבצע סקירת מערכות נוספת עם הדגשה למוח העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)