סקירה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה מוקדמת
    חוששת....
    26/01/2009

שלום רב הריון תאומים ראשון , שבוע 16, בשקים נפרדים, לפני כמה ימים עשיתי סקירה ראשונה הרופא אמר לנו כי אצל אחד העוברים כל האיברים תקינים מלבד המוחון וורמיס, האם זה נורמלי? מה הסיכוי שבעוד מספר שבועות האיבר כן יהיה תקין? מה עושים אם לא יהיה תקין? אצל העובר השני הכל תקין . בבקשה הרגיעו אותי, אני מאוד חוששת... תודה על התשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה מוקדמת

הוספת תגובה

• מוחון ורמיס

ד''ר פרדי דוד
    27/01/2009

לא ברור מה זה אומר " מלבד המוחון ורמיס" האם הוא קיים? חסר? יש בעיה אחרת במוח הקטן או סביבו?
    כל זה את צריכה לשאול את הרופא שביצע את הבדיקה.
    כי מן הדברים שכתבת לא משתמע דבר וחצי דבר
    האם לא הופנית להמשך בירור? האם לא הוזמנת שנית לבקורת?
    מדוע אינך שואלת את רופאך מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר נוסף-סקירה מוקדמת

חוששת....
    27/01/2009

הרופא שלי אכן הזמין אותי לבדיקה נוספת בעוד 3 שבועות כדי לבדוק האם המוחון התפתח. הוא אמר וגם כתב ש"המוחון אינו מושלם" האם אני אמורה להבין מכך שהוא לא קיים? הוא טוען כי ייתכן שהוא עדיין לא מושלם וביקש שאחזור בשבוע ה 20 לבדיקה נוספת. שאלתי על הסיכוי והאם אנחנו צריכים לחשוש. הוא לא העמיק והרחיב בתשובה לכן אני חוששת, מה הסיכוי (אולי באחוזים) שאכן המוח יתפתח כראוי ? ומה עושים אם לא יתפתח? ניסיתי לשאול עד כמה אני צריכה לדאוג והוא אמר שנחזור אליו לבדיקה נוספת. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוחון ורמיס

ד''ר פרדי דוד
    30/01/2009

אם המוחון ורמיס חסר קיימת בעיה . הייתי מציע לך לבצע סקירת מערכות נוספת עם הדגשה למוח העובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו