פצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים
    שלי
    27/01/2009

בשליש הראשון הופיעה אצלי אקנה של ממש אשר נחלשה מאוד לקראת שבוע 13. עכשיו בשבוע 25 הפצעים חזרו ביתר שאת ומופיעים גם על הגב, העורף והחזה. האם הדבר יכול להעיד על מצב הורמונלי לא תקין? למעט המפגע האסטטי האם יכולה להיות לפצעים השלכה על מהלך ההריון? בדיקות דם שביצעתי שבוע שעבר היות תקינות למעט מחסור בברזל ו B 12 ( לא יודעת אם זה קשור)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים

הוספת תגובה

• היי

אירה
    27/01/2009

היה לי בדיוק אותו דבר בהריון. הלכתי לרופא עור והוא אמר שמצב כזה בסדר גמור אצל חלק גדול מהנשים בהריון! לצערי אני כבר 7 חודשים לאחר לידה ועדיין לא נפתרתי סופית מהפצעים על הגב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב לדעת שאני לא היחידה

שלי
    29/01/2009

חשבתי שנפטרתי מעונשם של אלו כשסיימתי את התיכון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בהריון

ד''ר פרדי דוד
    30/01/2009

קיימת תופעה כזאת בהריון. העיקר שבן זוגך ימשיך לאהוב אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו