בדיקת הריון במקלון לאחר הזרעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון במקלון לאחר הזרעה
    חוה
    27/01/2009

ביצעתי הזרעה לפני 13 יום, לאחר שהזרקתי יום לפני אוביטרול ולקחתי כדורים במשך 5 ימים כדי לקבל ביוץ בזמן ולחזק אותו - זו הזרעה ראשונה שלי אני בחורה בת 29 בריאה. מרגע ההזרעה הרגשתי כאבי בטן של מחזור וכאבים בשדיים, ביום חמישי הקרוב ( בעוד ימיים) צפויה לי בדיקת דם שתאמת האם אני בהריון או לא. מרוב סקרנות וחוסר שינה בלילות ראיתי שיש מקלונים לבדיקת הריון שנותנים מידע כ4-6 ימים לפני הגעת המחזור לגבי הריון. היום בבוקר בשתן ראשון ניסיתי והוא הראה תשובה שלילית . האם התשובה אמיתית? ביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי? מה אומרים כל הסימפטומים שחוויתי מרגע ההזרעה?? ( זה נתן לי תחושה של הריון המתפתח)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי

אירה
    27/01/2009

הי לי בדיוק אותו דבר בהריון. הלכתי לרופא עור והוא אמר שמצב כזה בסדר גמור אצל חלק גדול מהנשים בהריון! לצערי אני כבר 7 חודשים לאחר לידה ועדיין לא נפתרתי סופית מהפצעים על הגב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו