עוד שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה בבקשה
    תמרי
    28/07/2007

שלום רב
    זאת שוב אני ( מקווה שזוכרים מהשאלות הקודמות )
    בתי היתה השבוע בביקור שיגרתי אצל הרופא בשבוע 18,4 להריון , ונאמר לה שבדיקת חלבון עוברי שעשתה בשבוע 15 היתה גבוהה,ולכן הוא ממליץ בדיקת מי שפיר ועוד הוסיף הרופא שהוא יכול לעשות את הבדיקה באותו יום או לבוא בעוד שבועיים (הרופא לא נראה לחוץ כי לפני האולטראסאונד הוא אומר שנראה בסדר)בתי החליטה לעשות באותו יום את הבדיקה כאמור בשבוע 18,4 להריון,
    אחרי שלושה ימים כבר היתה תשובה שהכל בסדר רק צריך לעשות עוד בדיקות דם , שאלתי היא 1) אם חלבון עוברי גבוה מדוע הרופא חיכה לתאריך הביקור הרגיל ולא הודיע לפני כן על התוצאה? 2) איך יש תשובה מי שפיר אחרי שלושה ימים? (קראתי שתשובות בערך שבועיים) 3) לאיזה בדיקות דם הרופא התכוון בדיוק? 4) האם ישנה אפשרות כל שהיא שחלבון עוברי גבוה שאר הבדיקות יהיו בסדר הנורמה?רציתי לציין היום בתי בשבוע 19,1 של ההריון ועדיין לא מרגישה את תנועות העובר,
    אודה לכם על ההיתיחסות לשאלות שנראות אולי מטופשות מכיוון שאנחנו נמצאים בניו יורק , שפתנו דלה מלהכיל, לכן נשארים אנו חסרי הבנה , נבוכים , ומלאי חרדה ללא מזור ,
    סליחה על אורך הכתבה
    תודה מראש
    תמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• אין לי הרבה תשובות בשבילך

ד''ר בני שכטר
    28/07/2007

שוב שלום!
    1. לא יודע
    2. ישנם בדיקות מהירות FISH שמקבלים תשובה תוך 24-48 שעות
    3. אין לי מושג לאיזה בדיקות הוא מתכוון, תצטרכו לשאול אותו
    4. לעיתים החלבון העוברי לבדו יכול להיות מוגבר וזהו בלי דברים נוספים.
    5. סבלנות, בסוף היא תרגיש תנועות

תרגישו טוב ושיהיה בהצלחה בהמשך ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תמרי
    29/07/2007

בכל זאת תודה לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו