לא עניתם על שאלתי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עניתם על שאלתי..
    לילך
    27/01/2009

1.האם מותר לצבוע שיער בתכיפות בהריון? האם החומר הכימי הזה לא מזיק לעובר? האם הריח של הצבע לא מזיק לעובר? 2.אני בחודש רביעי ולצערי עד כה נהגתי להתקלח מתוך הרגל במים חמים מאוד מאוד.לא באמבטיה אלא בעמידה במקלחת במשך כרבע שעה. האם זה מסוכן? אם כן- למי? לי או לעובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עניתם על שאלתי..

הוספת תגובה

• צביעת שער, מקלחת חמה...

ד''ר שמואל פנסקי
    31/01/2009

אין לי ספק שאם צביעת שער הייתה בעייתית בהריון החברות היו מוציאות התראה ברורה ובולטת ולא מסתכנות בתביעות, לגבי מיים חמים , אני בדעה שלא לעבור דברים קיצוניים בהריון , אך ככלל העובר מוגן היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעת שער

ד''ר שמואל פנסקי
    31/01/2009

נשים רבות צבעו שער , ככל הידוע לי לא נימצאה בעייה, אך לא בוצעו מחקרים מספקים בבני אדם , לסכום נראה שאין סכון משעותי אך יהיה זה זהיר להימנע מכך בתקופת ביית אברי העובר (עד שבוע 10 )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו