קרמים ושמנים למניעת סימני מתיחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרמים ושמנים למניעת סימני מתיחה
    הילה
    31/01/2009

שלום רב, רציתי לדעת אם יש סכנה בשימוש בשמן לגוף המיועד למניעת סימני מתיחה, קצת מפחיד אותי שהוא מכיל ויטמין a כי אני יודעת שעודף ויטמין זה בהריון עלול לגרום למומים בעובר. השמן מכיל את הרכיבים הבאים ואין עליו אישור של משרד הבריאות (למרות שמדובר בחברה מוכרת weleda ) שמן שקדים- לריכוך והזנת העור שמן מבט חיטה- עשיר בויטמין אי ובלציטין, מסייע בשמירה על גמישות העור שמן חוחובה- מסייע בשמירת הלחות הטבעית של העור ובמניעת אובדן מים תמצית ארניקה- מסייע במניעת סימני מתיחה והפחתת הטראומה של העור תערובת שמנים אתריים טהורים של: ורדים, פרחי תפזים (נרולי), מור ועוד, מעניקה למוצר ארומה נעימה וכן יוצרת אפקט משמר אודה לתשובתך, הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי

אירה
    31/01/2009

weleda חברה מצויינת . אני קניתי קרם פנים לתינוק שלי וזה ממש מצויין. חוץ מזה מוכרים את החברה הזו ברשתות הפארם- אז לא נראה לי שהם היו מסתכנים ומוכרים משהו שמזיק לאישה הרה. אני השתמשתי בקרם נגד מתיכות של דר' פישר וזה היה מצויין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו