מוזיקה ועובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוזיקה ועובר
    חסוי
    01/02/2009

אני בשבוע 35. מוזמנת להופעה של זמר יש לי מקומות קרובים קרובים לבמה. צפויה להיות מוזיקה רועשת. האם מסוכן לעובר? האם עדיף להתרחק? מישהו אמר לי שהתינוק מוגן ברחם. האם יש בעיה עם זה? אודה על תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוזיקה ועובר

הוספת תגובה

• מוסיקה

אירה
    01/02/2009

מוסיקה לעובר זה מאוד נחמד אך נראה לי שהכל טוב בגבול מסויים- מוסיקה רועשת יכולה גם להפריע ! אם יש אפשרות נסי להתרחק מהבמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתגובת רופא. תודה

חסוי
    03/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזיקה ועובר

ד''ר שמואל פנסקי
    03/02/2009

דווקא סביבה של מיים מעבירה רעשים חזק יותר , נסי להכניס ראשך למיים ושמישהו יעשה שם ראעש , הרעש חזק פי מספר פעמים כיוון שמוליכות הקול במים גדולה בהרבה מבאויר , איני מודע למחקרים בנושא , עצתי לך , כיד לשמור על שלוות נפשו ונפשך לא להחשף לרעש קיצוני.
    יש מכשיר שנקרה V.A.S בו משתמשים בחדר ליחדה כדי להפיק גירוי ויברו(ויברצייה) אקוסטי , הרעש יחסית חלש אך גם לגביו יש חילוקי דעות אם אין בו בעייה מסוימת לעובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו