מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 32 ובצקתחסוי03/02/2009
שלום רב. אני בשבוע 32. החלה לי נפיחות בכפות רגליים . בסוף היום אני ממש "מרגישה" את הרגליים. בבוקר לאחר מנוחה הן חוזרות כמעט למצבן הרגיל....וכך בהמלך יום עבודה שוב מתנפחות. הבחנתי שבנוסף לנפיחות, יש גם גוון יותר אדום בכפות הרגליים וקצת למעלה (בערך עד לגובה שבו מסתיימת הגרב). (כמו אדמומיות אחרי שיושבים ליד התנור ספירלה החם היום חורף וזרימת הדם מואצת ....). האם יש מקום לדאגה? האם הגוון האדום מעיד על משהו לקוי בזרימת הדם? או שזה טבעי שמתלווה לנפיחות ומהווה חלק מהבצקת? בדקתי לחץ דם לפני כשבוע, וכן עשיתי אתמול חלבון בשתן - שני המדדים תקינים, כך שאני מניחה שאפשר להיות רגועים מבחינת רעלת הריון. ובכל זאת האם התופעה שציינתי מוכרת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 32 ובצקת
ד''ר שמואל פנסקי03/02/2009שלום לך
בצקת בגפיים התחתונות שכיחה מאוד בסוף ההריון , אינה מצביעה על פתולוגיה אך יכולה להעיק, נסי להרים את הרגליים ככל האפשר , בעת ישיבה על כיסא הניחי אותם על כיסא נוסף , בעת השינה הניחי מספר כריות מתחתן , בצורה זו הבצקת תתפזר יותר , ימים ספורים לאחר הלידה הבצקת תחלוף , אין טפול תרפתי יעיל לכך .
לידה קלה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת לחדד אם אפשר
חסוי05/02/2009האם האדומיות שתיארתי היא חלק מהבצקת? זו תופעה מוכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומית
ד"ר פנסקי05/02/2009קרוב לוודאי שהאדמומית שאת מתארת נובעת מהעור שנמתח עקב הבצקת , אך טוב מראה עיניים לאבחנה ולכן פני שרופאך ירא האם הדבר קשור רק לבצקת ואז אין הוא בעייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)