האם הביוץ יכול להיות אחרי 19 יום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הביוץ יכול להיות אחרי 19 יום?
    אילה
    05/02/2009

אני אמא לשני ילדים ומנסה להרות פעם נוספת. בפעמים הקודמות נקלטתי תוך 3 חודשים. אני מנסה עכשיו כבר חצי שנה ולא הולך. המחזור שלי סדיר - כל 27-28 יום. לפי החוקים, הביוץ שלי צריך להיות בימים 12-16. נכון? אבל לאחרונה מישהי אמרה לי שמרגישים כל מיני דברים בתקופת הביוץ, ושאתחיל לשים לב. אז ביום ה-19 לאחר המחזור האחרון, שמתי לב שיש יותר חשק מיני. עשיתי בדיקת ביוץ ביתי ויצאו שני פסים (שזה חיובי). האם יכול להיות שהביוץ שלי לא בימים 12-16 אלא בסביבות ה-19? אם כן - הבנתי שיש עם זה בעיה, כי זה קרוב למחזור הבא. 1- האם חשק מיני מוגבר הוא סימן לביוץ? 2- מה הסיבוכים שיכולים להיות בגלל שהביוץ מאוחר? 3- מה אתה ממליץ לעשות? (מעקב זקיקים וכד') המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אין התייחסות? מאוד חשוב לי.

אילה
    06/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה.

אלה
    07/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

ד``ר איילון לחמן
    08/02/2009

לאלה שלום.
    בואי נעשה קצת סדר. המחזור מגיע 14 יום לאחר ביוץ תקין.כלומר לא הגיוני ביוץ ביום 19 ומחזור ביום 28 כלומר לאחר 9 ימים.אין קשר ברור לחשק מיני.המלצתי שתיהיה בקשר עם רופא נשים מטפל שידריך אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאלה

חסוי
    26/10/2010

היי

גם לי קרה את אותו הסיפור כמו של אלה אני עברתי הפלה לפני חודשיים הפלה טבעית
    שהייתי בשבוע ה8 ועכשיו עברו חודשיים שאני מנסה ולא מצליחה להרות
    המחזור שלי תקין קיבלתי ב6/10/10 והביוץ שלי היה אמור להיות בימים של בין12-16
    עשיתי בדיקת ביוץ ב25/10/10 והתוצאה יצאה חיובית שני פסים חזקים.

מה זה אומר???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו