הפרשות חומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות
    רינת
    07/02/2009

שלום. אני בהריון, ממש בהתחלה, 5 שבועות מלאים. כבר כ 4 ימים יש לי הפרשות חומות בכמות מועטה בעיקר בניגוב ולזה מתלווים כאבים בבטן תחתונה, לא כל הזמן. יש לציין שדבר דומה היה לי בשתי הריונות קודמים כאשר אחד ניגמר בילד בריא וההריון שני בהפלה בשבוע 8. בהריונות הקודמים הייתה הנחיה לנוח עד השלב בו ראו דופק. בקצרה יש לציין שניכנסתי להריון עם רירית דקה של כ 5+ כתופעת לוואי של תסמונת אשרמן שנגרמה מההפלה של ההריון השני ובעקבותיה שנה של היסטרו וכו'. האם לגשת לרופא לבדיקה למרות שיכול להיות שבשלב זה לא יראו כלום בUS? האם צריך מנוחה? למרות שזאת תופעה נפוצה? אני די לחוצה כי אני עובדת בעבודה שדי פעילה עם צורך לפעמים במאמץ גופני - אני אחות בבית חולים. תודה מראש, מאוד מודאגת עקב ההריון היקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות

הוספת תגובה

• הפרשות.

ד``ר איילון לחמן
    08/02/2009

לרינת שלום.
    בודאי שאת זקוקה קודם כל למנוחה. אבל כדאי גם לגשת לרופאך ולבצע בדיקת עלקול כדי לראות שהכל תקין,כלומר שק הריון תקין במקומו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו