מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירה מורחבת קיבה קטנהמירי09/02/2009
שלום, בשבוע ה-21 להריון ערכתי סקירה מורחבת שבה נאמר לי שהקיבה כל העובר לא נראת בבירור הוזמנתי לאחר שבועיים וחצי כדי לבדוק שוב ובסקירה השניה נאמר לי שהקיבה של העובר קצת קטנה בהתאם לגודל העובר. הרופא היציע שאגש לעשות סקירה אצל רופא מומחה יותר כדי לשמוע דעה נוספת. לדעתו איך בסיס לדאגה. ואכן תאמתי תור לרופא מומחה בעוד כשבוע. מה זה אומר קיבה קטנה קצת יותר מגודל העובר? אילו סיכונים והשלכות יש למצב כזה בעתיד? האם באמת אין בסיס לדאגה? מאותו רגע אני לא רגועה. אשמח להתיחסותכם בהקדם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה ההסבר?
סיון24/09/2011הי רציתי לדעת איך זה הסתיים, בהנחה שאת הרבה אחרי. גם לי אמרו בסקירה שהקיבה קטנה קצת וזה מלחיץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה קיבה קטנה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור25/09/2011ערב טוב
קיבה קטנה בסקירה יכולה להיות מצב זמני אקראי ללא כל משמעות
קיבה קטנה יכולה לשקף מצב בו הקיבה מתמלאת דרך הקנה כאשר הושת חסום
באון נורמלי קיבה מחוברת לפה דרך הושת
לפעמים הושת חסום וקיבה מתמלאת דרך חיבור לקנה ( שמחובר גם לראות)
מצב זה מצריך ניתוח תיקון לאחר הלידה
מצב זה של חסימת הושת יכולה להיות חלק מתסמונת VACTER
בו יש לפעמיים גם בעיות בחוליות, רקטום, לב, כליות
לכן מומלץ לבצע בירור מקיף, יעוץ גנטי, אקו לב עובר, סקירה מפורטת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
סיון15/10/2011קודם כל תודה על התייחסותך... מה שהעלה לי עוד כמה שאלות...:
אקו לב עשיתי במקרה, והוא היה תקין, כמו גם יעוץ גנטי, השאלה לאיזו בדיקה ספיציפית אתה מתייחס? לגבי הסקירה המפורטת, מי עושה אותה (כי הרי עשיתי סקריה שנייה, אצל שני רופאים שזו עבודתם, אז מה בעצם השוני?).
תודה רבה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה מורחבת קיבה קטנה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ16/10/2011אברי הגוף נמדדים לפי עקומות צמיחה.
הוריאביליות (השונות) בין הפרטים מאד גדולה גם ברחם.
לרוב השינויים נשארים בגדר הנורמה.
ממליץ לחכות לבדיקת הסוקר המומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון בעת נטילת אנטיביוטיקה
ד''ר שמואל פנסקי10/02/2009הקיבה העוברית ניצפית כיוון שהעובר בולע מי שפיר , כך שאנו רואים נוזל , הכמות משתנה באותו עובר מזמן לזמן , חסימה בדרכי העכול , בעיות בליעה ועוד יכולות לגרום לבעייה , אך רוב הסכויים שמדובר בתיזמון , אני מניח שהבדיקה הבאה תבהיר שאין בעייה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)