חולה ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה ....
    פיי
    10/02/2009

שלום אני בשבוע 5 לאחר טיפול IVF לפני ארבעה ימים התחלתי להשתעל ולפני יומיים הצטננתי . דיברתי עם הרופא נשים שלי והוא אמר שאם יש לי חום או כאב ראש שאני יכולה לקחת אקמול ללא שום דאגה או אופטלגין . שתיתי המון תה עם לימון ודבש ניגשתי לבית מרקחת ואמרתי שאני בהריון ואני רוצה משהו נגד שיעול על בסיס טבעי הרוקח נתן לי HERBAL אני לוקחת אותו כבר שלושה ימים וחל שיפור בשיעול ובאותו זמן הצטננתי הרוקח אמר לי שאני יכולה לעשות אינהלציה רק עם מים בלי שום חומר נוסף עשיתי גם וגם שמתי מים עם מלח באף כדי שאוכל לנשום . אני חשה יותר טוב אומנם לא החלמתי לגמרי שאלתי היא האם גרמתי נזק שהוא לעובר ??? אני פתאום חוששת אבל מאוד סבלתי הדרך הזו פשוט כמו התעללות כשלוקחים תרופות על בסיס טבעי. בבקשה את התייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה ....

הוספת תגובה

• חולה ....

ד''ר שמואל פנסקי
    10/02/2009

א גרמת כל נזק , מאחל הריון תקין ומהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק

ד''ר שמואל פנסקי
    10/02/2009

הכוונה "לא גרמת" ראיתי שה"ל" נשמטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו