בטן נפוחה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן נפוחה.
    שרית
    10/02/2009

מחזור אחרון 21.1.2009. קיום יחסים: 3.2, 4.2, 5.2. כמובן ללא הגנה. היום: 10.2.2009., אני סובלת מכאבי מחזור, אי נוחות, ובעיקר בטן נפוחה. מנסה להבין את הפשר לאלה, המחזור אמור להגיע עוד שבוע מדוע הוא מראה על אותותיו כבר מעכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן נפוחה.

הוספת תגובה

• אותו הדבר

מיכל
    10/02/2009

מחזור אחרון ב-21/1/09 היה לי ביוץ ב- ביום ה-11 וקיימנו יחסים ב-1/2/09 2/2/09 בימים האחרונים יש לי כאבי בטן אבל לא של מחזור כאבים שונים אומנם הייתי בהריון כבר בעבר אבל מי זוכר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל?

מתלבטת....
    11/02/2009

מיכל שלום! הצלחת לברר מה פשר אותם כאבים? אני עדיין עם בטן נפוחה וכאבי מחזור, ועם חולשה לא ברורה. אין מצב שתופעות אלו יעידו על הריון. נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן נפוחה

ד''ר פרדי דוד
    11/02/2009

מציע לך להבדק אצל רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו