אפידורל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפידורל
    חני
    31/07/2007

קראתי שהאפידורל יכול לפגוע קשות באם. יש הרבה המלצות כנגד וחשבתי לשאול, בגלל שאני כמה חוחדשים לפני הלידה על דעתכן בנושא. למי יש חוויות לספר או עיצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפידורל

הוספת תגובה

• אפידורל

אלין חן
    01/08/2007

היי

אני ילדתי לפני 5 חודשים ומה שיש לי לומר לך לגבי האפידורל זה שאין ספק שהוא עוזר ולא מרגישים כאב, אבל צריך לשים לב למינונים שנותנים לך ולא להתבייש לבקש שהאפידורל לא יהיה לאורך כל הלידה על מנת שתוכלי להשתתף בלידה ולעזור לקצרה.

אצלי היה מינון ממש מוגזם ופשוט ישנתי כל הזמן לא הרגשתי כלום עד שנאלצו לעזור לי בוואקום, אמנם הוואקום היה ממש מהיר כי הראש כבר היה בחוץ כמעט אבל אפשר היה להמנע מכך אם הרגליים שלי לא היו רדומות מהכמות האפידורל.

ברוך השם הכל נגמר בשלום יש לי נסיכה משהו משהו וגם לי אין תופעות לוואי אבל כדאי לדעת .....
    אם תרצי לדבר כתבי אליי למייל
    [email protected]

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפידורל

אלה
    01/08/2007

הי
    ילדתי לפני 4 חודשים. בערך אותו סיפור כמו לבחורה עם התגובה.
    לא התעניינתי לגבי הכמות ולכן לא ידוע לי האם כמות היתה מוגזמת או לא אך כל הסיפור נגמר בואקום קצר. לאחר מספר ימי לידה היו לי מספר פעמים התקפים של קור ( ממש רעידות מקור). הבנתי שזו תופעה מאפידורל. חשוב להדגיש שעד היום יש לי את ההתקפים האלו אך בעוצמה נמוכה יותר. כמובן שלפני הלידה כמו כולם חשבתי להחזיק מעמד ללא אפידורל, אך זה ממש ממש קשה, אני בחורה עם אופי חזק אך לא הצלחתי לעמוד בכעב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו