דימומים שבוע 14

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים שבוע 14
    אלין
    12/02/2009

שלום וברכה, אני ממש מפוחדת... וזה סיפורי: היו לי דימומים מתחילת ההריון ועד שבוע 10 לערך, הייתי במעקב אולטרהסאונד צמוד (10 אולטרהסאונדים לערך.. ממש הרבה..) שהראה התקדמות יפה. משבוע 10 פסקו הדימומים תודה לאל, אולם, פעם בכמה ימים - פעם 1 כל פעם- בעת ניגוב אני רואה גוון ורדרד בהיר מאוד מאוד הייתי בשקיפות לפני כשבוע ויומיים, הרופא אמר שאין מה לדאוג כל עוד יש דופק, חשוב לציין אף שהנני נמנעת מקיום יחסים מתחילת ההריון בעקבות כך. =( היום שוב בניגוב כתם אחד ובודד ורדרד בהיר (פעם אחרונה הייתה בדיוק לפני שבוע..) התקשרתי לאחות והיא מממש אבל ממש הלחיצה אותי ואף טענה שאני צריכה ללכת למיון אםם זה יופיע שוב, ןנתנה לי להרגיש שזה ממש חמור. אני מפוחדת. הרי סבלתי מדימומים הרבה יותר רציניים והכל בסדר, אין לי כאבים או הרגשה לא טובה, אשמח למילות הרגעה או שאולי אני פשוט אופטימית מידיי? בתודה מראש, וברכת שבת שלום אלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים שבוע 14

הוספת תגובה

• דימום

ד''ר פרדי דוד
    15/02/2009

בין השאר כדאי לבצע בדיקה גניקולוגית יתכן שמקור הדימום מצואר הרחם
    כמו כן יתכנו הפרשות דמיות במקרה של השתרשות שלייתית נמוכה
    מציע לך לפנות לרופא שיאתר את מקור הדימום וייעץ לכך בהתאם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו