מחזור מאחר,בדיקת שתן שלילית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מאחר,בדיקת שתן שלילית
    מיכאלה
    13/02/2009

אנו מנסים להיכנס להיריון בחצי שנה האחרונה. אני מקבלת באופן קבוע וסדיר כל 25-26 ימים בלי פספוסים ובלי איחורים.לפני כל מחזור יש לי כאבי בטן חזקים מאוד למשך יום-יומיים בלבד ואז אני מקבלת. החודש היה חודש מוזר ביותר.ערכת הביוץ זיהתה ביוץ במשך שבועיים שלמים ופתאום הפסיקה לזהות ביוץ.שבוע לאחר הביוץ הופיעו לי כאבים איומים בחזה,בגב ודקירות בבטן.הייתי אמורה לקבל שלשום והמחזור לא הגיע, משהו שהוא מאוד חריג אצלי(לא נראה גם טיפת דם בניגוב). כאבי המחזור נמשכו שבוע וחצי וכעת נרגעו והחזה והגב כואבים לי מאוד. ביצעתי היום לפני מספר שעות בדיקת שתן ביתית והתוצאה הייתה שלילית. משהו מאוד מאוד מוזר קורה איתי. מה זה יכול להיות??האם זה קשור לערכת הביוץ שהייתה חיובית במשך שבועיים(חשוב לציין שבחודשים שלפניי הערכה הראתה בבירור ביוץ למשך יומיים)?האם יש סיכוי שאני בהיריון והבדיקה הביתית לא מדויקת עדיין? אודה מאוד מאוד לעזרה. תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחזור מאחר,בדיקת שתן שלילית

ד''ר שמואל פנסקי
    14/02/2009

התבחין בשתן מהיימן בד"כ , ליתר בטחון בצעי בדיקת דם ל בתא HCG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו