חברה שלי בהיריון..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה שלי בהיריון..
    חסוי
    17/02/2009

שלום.. אני בן 18 וחצי וחברה שלי בת 17 .. לא שכבנו עדיין ולא הייתה חדירה מלאה אבל ניסינו קצת והיה חיכוך בנרתיק לאיבר המין שלי... והיא נכנסה להיריון... עכשיו מה עושים? לאן פונים? וזה בחינם נכון? ואפשרי שזה ייעשה בלי שיגידו להורים שלה? אשמח לתשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה שלי בהיריון..

הוספת תגובה

• רק לציין עוד משהו...

חסוי
    17/02/2009

חברה שלי עשתה את הבדיקה הזאת עם השתן ויצאה לה 2 פסים.. אפשר לסמוך על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה שחבתך תפנה מיידית

רות פדידה
    18/02/2009

לרופא נשים בקופה בה היא מטפלת, זה ישאר חסו אם היא תציין זאת. משם הרופא ינחה אתכם בדיוק מה לעשות וכיצד להמשיך את הדרך לבחירתכם. דרך קופ"ח זה לא עולה כסף. המלצתי החמה שתגשו במיידי רות פדידה מיילדת מוסמכת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון.

ד``ר איילון לחמן
    19/02/2009

לחסוי שלום. עליכם לפנות לרופא נשים לצורך בדיקה והפניה בהמשך לצורך הפסקת ההריון.
    (תודה לגב רות פדידה,על עזרתה ).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו