פגיעה בזיכרון לאחר ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בזיכרון לאחר ניתוח קיסרי
    יהלי
    18/02/2009

אני בת 25 לפני חצי שנה ילדתי בניתוח קיסרי את ביתי ומאז אני מרגישה שיש ירידה ניכרת בתפקוד הזיכרון שלי [שלפני כן היה מעולה} רציתי לדעת האם זה אכן קשור לתהליך הניתוח ולמשככי הכאבים שקיבלתי ואם כן מה אוכל לעשות בנידון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זיכרון.

ד``ר איילון לחמן
    19/02/2009

ליהלי שלום.
    לא מתוארת תופעה כמו שאת מתארת לאחר ניתוח קיסרי.ממליץ להתיעץ עם רופא נוירולוג.לאבחון ופתרון הבעיה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מרגישה

שרית
    14/03/2009

חפשתי בפורום על הריון אחרי ניתוח קיסרי והגעתי להודעה הזו.... גם אני מרגישה ירידה בזיכרון (אני חודשיים אחרי ניתוח). בדיוק הערב דיברתי עם בעלי על כך שהזיכרון שלי הוא לא אותו זיכרון טוב שהיה לי לפני הניתוח. זה קצת מפחיד אותי . אני שוכחת דברים גם בטווח קצר מה שלא היה לי קודם שווה לרופאים לבדוק את הקשר בין הדברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו