אנורקסית כנערה וכניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנורקסית כנערה וכניסה להריון
    נוני
    18/02/2009

שלום אני בת 29 וחצי . בימים אלו החלטנו אני ובן זוגי כי הגיע הזמן לנסות להביא צאצא. לכן אפסיק להשתמש בגלולות. אני כמובן איני מצפה לדבר. מעניין אותי לדעת אם העובדה שבמהלך חיי סבלתי כמה פעמים מהתפרצויות של הפרעת אכילה יכולה להשפיע על פוריותי? אני חייבת לחדד את השאלה. מעולם לא אושפזתי , המשקל הנמוך ביותר אליו הגעתי היה 45 ק"ג וגובהי 1.63 . אך הייתי סרבנית לאוכל ותקופות די ארוכות בחיי היתה לי תזונה נוראית. בסביבות הגילאים 12-14 השתדלתי להימנע מאוכל עד כמה שיכולתי. למרות זאת קיבלתי מחזור חודשי למרות שהוא לא היה מסודר במיוחד. לאחר תקופה של תזונה נורמלית , בצבא חזרתי להרגלי הרעים והתנזרתי ממזון בצורה אף קצונית יותר... מכיוון שנטלתי גלולות באותה התקופה אינני יודעת איך השפיע הדבר על המחזור החודשי שלי. לאחר הצבא חזרתי לעצמי אך עדיין לא לתזונה מסודרת ומאוזנת אלא לאכילה מזדמנת כשהיה זמן... ובעיקר מתוקים. אציין כי אני נוטלת גלולות במשך כ10 שנים. פעם אחת הפסקתי לקחת למשך חודשיים וסבלתי מאקנה נוראית שבסופה קיבלתי מחזור ומיד חזרתי לגלולות. נכון ל5 השנים האחרונות אני חיה בתזונה מסודרת של ארוחות מסודרות ודי מאוזנות. אשמח לדעת מה ידוע על השפעה של אורח חיים כמו שלי על הפוריות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון עם הסטוריה של הפרעות אכילה

שלי
    18/02/2009

הסיפור שלך נשמע לי מאוד מוכר, גם לי הסטוריה של בעיות אכילה. אשר שיאן בגיל 24-25 במשקל של פחות מארבעים קילו. נטלתי גלולות כחמש שנים, נכנסתי להריון כשבועיים לאחר שהפסקתי עם הגלולות. ( אני בת 32) מקווה שהצלחתי לעודד אותך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דומה לשלי

נועה
    18/02/2009

אני עד היום עם בעיות אכילה מגיל 14- בולמיה- ונכנסתי להריון בפעם השנייה שניסיתי. מקווה שהצלחתי לעודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנורקסית כנערה וכניסה להריון

ד''ר שמואל פנסקי
    19/02/2009

לא הגלולות ולא הפרעות האכילה בעבר אמורות להפריע לך להרות , בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו