הפרשות חומות ויחסי מין בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות ויחסי מין בהריון
    ש
    18/02/2009

שלום, אני בשבוע 10+3, עקב הפרשות חומות (קלות ביותר) בשבועיים האחרונים הרופא המליץ לא לקיים יחסים במשך 10 ימים. שאלתי היא האם הכוונה רק ליחסי מין הכוללים חדירה ודברים אחרים הם מותרים או שחל איסור גורף על הכל (כלומר להגיע לאורגזמה וכו'). שכחתי לשאול את הרופא עצמו וזה קצת מביך אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות חומות ויחסי מין בהריון

ד''ר שמואל פנסקי
    19/02/2009

קרוב לוודאי שאין קשר בין יחסי המין בשלב זה לסכון ההריון , לדימום אין קשר לכך , אך זוהי הנחייה מקובלת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במצב דומה

tuly82
    19/02/2009

אני מסיימת מחר שבוע 10 ויש לי דימומים חומים קלים מתחילת ההריון (שבוע 5). המצב הזה נקרא "הפלה מאיימת" (לא להיבהל!!) זה שם מטומטם ומבהיל אבל כל מה שהוא אומר זה שכל אישה שיש לה דימומים בתחילת ההריון נמצאת במצב הזה והיא צריכה להישמר יותר מאשר אישה שאין לה דימום. צריך לנוח (לא שמירת הריון, אבל לעשות כמה שפחות מאמץ פיזי), שתייה מרובה והימנעות מיחסי מין (כולל אוננות). דימומים בתחילת הריון זה לא משהו נדיר והרבה נשים עוברות את זה אבל צריך להיות במעקב אצל הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו