הערכת משקל - האם אני צריכה לדאוג???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערכת משקל - האם אני צריכה לדאוג???
    הריונית
    18/02/2009

רציתי לדעת אם תוכלו מעט לסייע לי עם התוצאות של הערכת המשקל של הקטנצ'יק שלי.. אנחנו היום בשבוע 31 והנה מה שיצא לטכנאית: קוטר דו קודקודי מתאים ל 32(6) שב' 81 מ"מ (+-22 יום) היקף הראש 293 מ"מ מתאים ל 31(6) (+-19 יום) היקף בטן 244 מ"מ מתאים ל 28(4) (+-19 יום) אורך עצם הירך 55 מ"מ מתאים ל 29(1) יחס ראש/בטן 1.20 יחס ירך/בטן: 22. גיל הריון ממוצע לפי א.ס 30(4) שב' הערכת משקל עובר (10%+-) 1381 גרם הטכנאית אמרה שהקטנצ'יק קטן מעט אבל שאלו חריגות לא נוראיות - האם זה הגיוני כל הפערים הללו? אני יודעת שזה לא מדע מדוייק (כי יש פערים בין מה שהיא אמרה למה שנאמר לי לפני שבוע כשנבדקתי אצל טכנאית בבי"ח ושם נאמר לנו שהמשקל שלו הוא 1500...- אהבתי יותר את המשקל הזה מאשר את הנוכחי...) אבל בצורה שהיא אמרה את זה היום הלחיצה אותי. אשמח לקבל את חוו"ד. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התוצאות שלך דומות מאוד לשלי...

מיכל
    18/02/2009

התוצאות כמו שלי אך בהערכת משקל הייתי בשבוע 33 והמשקל שלה היה 1600 . היא לבסוף נולדה 2.300 ולפי כל הנתומים שלה כשהיא נולדה ,היא התאימה לשבוע 34 וילדתי אותה בשבוע 39. אז תרגעי היום היא בת 6 חודשים ושוקלת 8 ק"ג, הקטנים גדלים יפה בחוץ... טפו טפו. העיקר לידה קלה, מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערכת משקל - האם אני צריכה לדאוג???

ד''ר שמואל פנסקי
    19/02/2009

כיוון שאין בידנו את התמונה כולה (כולל בדיקות קודמות) יהיה קשה לתת לך חוות דעת מספקת ואחראית, מוטב שתיצרי קשר בהקדם עם הרופא שמלווה אותך בהריון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו