מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הערכת משקל - האם אני צריכה לדאוג???הריונית18/02/2009
רציתי לדעת אם תוכלו מעט לסייע לי עם התוצאות של הערכת המשקל של הקטנצ'יק שלי.. אנחנו היום בשבוע 31 והנה מה שיצא לטכנאית: קוטר דו קודקודי מתאים ל 32(6) שב' 81 מ"מ (+-22 יום) היקף הראש 293 מ"מ מתאים ל 31(6) (+-19 יום) היקף בטן 244 מ"מ מתאים ל 28(4) (+-19 יום) אורך עצם הירך 55 מ"מ מתאים ל 29(1) יחס ראש/בטן 1.20 יחס ירך/בטן: 22. גיל הריון ממוצע לפי א.ס 30(4) שב' הערכת משקל עובר (10%+-) 1381 גרם הטכנאית אמרה שהקטנצ'יק קטן מעט אבל שאלו חריגות לא נוראיות - האם זה הגיוני כל הפערים הללו? אני יודעת שזה לא מדע מדוייק (כי יש פערים בין מה שהיא אמרה למה שנאמר לי לפני שבוע כשנבדקתי אצל טכנאית בבי"ח ושם נאמר לנו שהמשקל שלו הוא 1500...- אהבתי יותר את המשקל הזה מאשר את הנוכחי...) אבל בצורה שהיא אמרה את זה היום הלחיצה אותי. אשמח לקבל את חוו"ד. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התוצאות שלך דומות מאוד לשלי...
מיכל18/02/2009התוצאות כמו שלי אך בהערכת משקל הייתי בשבוע 33 והמשקל שלה היה 1600 . היא לבסוף נולדה 2.300 ולפי כל הנתומים שלה כשהיא נולדה ,היא התאימה לשבוע 34 וילדתי אותה בשבוע 39. אז תרגעי היום היא בת 6 חודשים ושוקלת 8 ק"ג, הקטנים גדלים יפה בחוץ... טפו טפו. העיקר לידה קלה, מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל - האם אני צריכה לדאוג???
ד''ר שמואל פנסקי19/02/2009כיוון שאין בידנו את התמונה כולה (כולל בדיקות קודמות) יהיה קשה לתת לך חוות דעת מספקת ואחראית, מוטב שתיצרי קשר בהקדם עם הרופא שמלווה אותך בהריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)