ערכי ביטא נמוכים יחסית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכי ביטא נמוכים יחסית
    מיכאלה
    21/02/2009

מזכירה את נתוני הרקע הקודמים. תאריך מחזור אחרון 16.1 בדיקת ביוץ הראתה ערך חיובי-29.1 בדיקת ההריון ראשונה בוצעה ב-16.2. הייתי אמורה לקבל ב-13.2. בדיקת ביטא.לפניי יומיים-ערך 27. אחרי יומיים-ערך 58. הבנתי שההכפלה תקינה אבל אני מאוד מאוד לחוצה. כולם מסבירים לי שכנראה שההריון תקין אבל הביוץ ההיה מאוחר יותר. אני יודעת בודאות של 99.9999% שהביוץ היה בדיוק בזמן,כלומר שבועיים לפני תאריך קבלת הווסת המשוערת.גם הערכה הראתה וגם היו לי כאבי ביוץ מתאימים כמו תמיד. האם לא יכול להיות שבייצתי במועד ובכל זאת ההערכים כאלה נמוכים והכל תקין? אני מאוד לחוצה מכל נושא ההריון החוץ רחמי(אין לי דימומים בכלל רק כאבי בטן תחתונה קלים) או מהתפתחות לא תקינה של העובר. בהנחה שהביוץ היה במועדו ערכים אלו בהכרח מצביעים על התפתחות לא תקינה או שההכפלה למרות הערכים הנמוכה אומרת שכנראה הכל בסדר? אודה מאוד לעזרתך. אני טרודה מהנושא מאוד מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערכי ביטא נמוכים יחסית

הוספת תגובה

• מצב דומה לשלך - נמתין לתשובת הרופא

רוני
    21/02/2009

גם אצלי- ו.א. 13.1 - יודעת כמעט בוודאות שהביוץ היה בזמן (אפילו מוקדם טיפה), והנה בטא לפני שבוע 49וביום חמישי 355. זה נראה לא תקין - אבל גם לי אמרו כי עדיין מוקדם להספיד, ולמרות הכל - אולי השרשה מאוחרת או כל מיני הפתעות שלא תמיד יודעים עליהן. לא יודעת איך יסתיים אצלי- בינתיים לא אבדו סיכויי... בכל מקרה - שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערכי ביטא נמוכים יחסית

ד''ר שמואל פנסקי
    22/02/2009

הבדיקה מורה שאת בהריון , העחייה תקינה , הערכים תואמים את בדיקת הביוץ , אני תקווה שאת נוטלת כבר חומצה פולית, אם לא תחילי עתה , באולטראסאונד ניתן לראות לראשונה שק הריון כאשר ערכי ה"בתא" גדולים מ 1000 , סבלנות ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור,האם התשובה היא לי או לבחורה

מיכאלה
    22/02/2009

שהגיבה להודעה שלי?אשמח אם רק תבהיר... אני לוקחת חומצה פולית ובעוד שבוע בבדיקה אצל הרופא. תודה רבה לך. למרות שהמצב של שתינו דומה.... מאחלת לך הצלחה מכל הלב ומקווה שיתפתח לך ולי הריון מושלם וטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו