גירוי בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי בעור
    א.ס.
    23/02/2009

שלום, רופאים יקרים, אני בשבוע 28 להריון ראשון, בת 31. בערך בשבוע 18 ראיתי שעור על הבטן ובית החזה נהיה וורוד, מאד מגרד ולאט לאט התחיל גם להקלף. קיבלתי המלצה לא לעשות מקלחות חמים ופשוט לא לגרד בשום אופן לא משנה מה. הפסקתי עם זה וקצב ההתדרדרות באמת הואט, אבל זה ממשיך ועכשיו מגרד לי מבל בגד שאני לובשת, העור מאד מתקלף והתחילו להופיע גם פצעונים קטנים. מדובר בכל הבטן ורוב בית החזה - כל האזורים שמתרחבים עכשיו ומותחים את העור. התחלתי למרוח ג'ל של אלו-וורה, ונראה שזה קצת מייבש את זה אבל לא מספיק בכלל. שתי שאלות: אני רוצה לדעת אם יש לזה פתרון אחר, כמה שפחות תרופתי וכמה שיותר יעיל. האם יש איזשהו נזק משימוש באלו-וורה בהריון, בגלל שאלו-וורה מחזק התרבות של תאים? (אחת הדעות ששמעתי, ואני רוצה לדעת אם יש לזה באמת בסיס כלשהו). תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי בעור

הוספת תגובה

• גירוי.

ד``ר איילון לחמן
    23/02/2009

לא.ס.שלום.
    המלצתי לגשת להיבדק אצל רופא עור מומחה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

א.ס.
    23/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו