מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להבין!סהר02/08/2007
הספירה של השבועות מבלבלת אותי כל פעם מחדש
אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך זה הולך?
אני יודעת שהיום אני בשבוע 12
זה אומר /אני בחודש שני וחצי נכון?
מתי אעבור לחודש שלישי?
האם עוד שבועיים, האם יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפסיקי להתבלבל
ד''ר בני שכטר03/08/2007שלום דנה!
תפסיקי עם הבלבול ברגע שתביני שכבר לא סופרים חודשים.
הספירה הנכונה היא בשבועות וזה מה שקובע.
זה לא משנה האם את בחודש שני, שלישי או רביעי, מה שקובע שאת בשבוע 12!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שכטר היקר
סהר03/08/2007אני רוצה להפסיק לספור, הבעיה שכולם שואלים אותי לפי חודשים .אז אני מנסה לתת תשובה נורמלית.
והאמת שגם בראש שלי יותר קל לי בחודשים.
אני יודעת שיש את השבועות וכך סופרים. אבל מנסה לשלב את שניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר בני שכטר04/08/2007תעני להם שעת סופרים בשבועות כמו שהיום כבר מודדים פתיחה לא באצבעות אלא בסנטימטרים.
שהם יעשו את החשבון ולא את.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירי05/08/2007החודש הראשון והשני מכילים 10 שבועות(יותר ארוכים מהרגיל),
בשבוע ה-10 סיימת את החודש השני ונכנסת לשלישי.
זאת אומרת שאת נמצאת כרגע באמצע חודש שלישי ועוד שבועיים תסיימי אותו.
אני ממליצה לך לקחת מהרופא תדפיס מעקב הריון אישי שמחולק לפי תאריכים,
זמני בדיקות וציון החודשים,
זה אולי קצת יעשה לך סדר בבלאגן :-)
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)