מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רירית הרחם והריוןלימור23/02/2009
לפני שלושה חודשים עברתי הפלה בשבוע 14 של תאומים - לאחר שלא נמצא להם דופק" ע"י יילוד. לאחר ההפלה התגלה שבדופן הרחם נשארו שאריות וביצעו לי היסטרוסקופיה לפני כחודש. בדיקת הביופיסיה (של ההיסטרוסקופיה) היתה תקינה, הבדיקות ההמוטולוגיות היו תקינות, בדיקת העוברים היו תקינות. מבדיקת אולטרסאונד שביצעתי היום ראו שעובי רירית הרחם הוא 3 מ"מ והמליצו לי לעשות אולטרסאונד נוסף ביום החמישי לוסת. אני מאוד רוצה להכנס להריון, האם אני יכולה או שיש חשיבות לעובי הרירית ואם אכנס להריון יש סיכוי יותר גדול להפלה בגלל העובי??????? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב מתי התבצעה בדיקת העובי
ד''ר יזהר בן שלמה24/02/2009את עובי הרירית רצוי לבדוק כאשר הגוף מצוי כיום לפני הביוץ, מפני שאז השפעת האסטרוגן היא מירבית. כאשר תהיי במעקב מסודר, שיקח בחשבון את היום המדוייק במחזור, יוכל רופאך לחוות דעה מבוססת על סיכוייך להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)