תרופה הומיאופתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה הומיאופתית
    יג
    25/02/2009

שלום! וסת אחרונה ב-16.1.09. ב-14.2.09 לקחתי מנת Oscillo - תרופה הומיאופתית לשפעת. אחרי מספר ימים גיליתי שאני בהריון. לגבי התרופה ע"ג עלון פרסומי כתוב במפורש מותר בהריון, זה גם מה שאמרו לרוקחים בהשתלמות מטעם החברה. באתר רשמי של היצרן לגבי התכשיר כתוב בטוח לשימוש בהריון, במקום אחר כתוב שהתכשיר לא נבדק לגבי הריון ואין מידע, במקום נוסף כתוב להיוועץ ברופא. האם יש מצב שגרמתי נזק? האם לעשות הפלה? האם סקירת מערכות בשבוע 14 אם תהיה תקינה יכולה להרגיע ב-100% או שעדיין ישאר ספק? יש מצב שטעיתי ברישום של תאריך וסת אחרונה ביום יומיים. תודה, אני פשוט די נלחצת מהעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה הומיאופתית

הוספת תגובה

• צריך להאמין לעלון המצורף

ד''ר יזהר בן שלמה
    25/02/2009

לפי המעט שאני יודע על תרופות הומאופתיות, הן מבוססות על דילול כמעט אין סופי של החומר הפעיל. מסיבה זאת אין בהן כמעט שום פוטנציאל נזק, ויש הטוענים שגם שום פוטנציאל לזירוז הריפוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו