הפסקת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הריון
    ענת
    25/02/2009

אני בת 40 אם חד הורית לילד בן 12. נכנסתי להריון לא מתוכנן. אני בשבוע 12 של הריון. עד איזה שבוע הריון ניתן לבצע גרידה ומה הפרוצדורה הדרושה לבצע את התהליך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הריון

הוספת תגובה

• חבל

מעיין
    25/02/2009

את לא חושבת אולי היה נחמד לבן שלך שיהיה לו אח או אחות קטנה בשבוע 12 יש כבר דופק לעובר בגלל שלא שמרת על המצעי מניעה העובר צריך למות רק לאלוהים יש זכות לקחת חיים יש נשים ששנים מנסים את מזלם שיהיה להם ילד ואת מנסה לקחת חיים ולתת לבן שלך את הזכות להיות אם אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך כל זכות להטיף או לבקר

יעל
    25/02/2009

לא חידשת דבר מעבר להודעות מסיונריות וצדקניות לכל אחת זכות לגופה, לחייה ולחיי משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

מעיין
    25/02/2009

למרות גילך שהוא בזמנים של היום לא מבוגר אני לא מבינה את הרצון לעשות הפלה אם משמיים אלוהים נתן לך מתנה ואת רוצה להרוג אותה תיכנסי לפורום פוריות ותראי כמה אנשים מתים לילד ועושים טיפולים יקרים בכדי להגשים את חלומם למה נזכרת רק עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הריון.

ד``ר איילון לחמן
    26/02/2009

לענת שלום.
    הפרוצדורה הינה שעליך לפנות לועדה לעניני הריון,הקיימת ליד רוב מחלקות הנשים בבתי החולים בארץ. כדי לפנות לועדה עליך להיות מצודת בבדיקת אולטרהסאונד עדכנית. לצורך ביצוע הפעולה עליך להצטייד גם בבדיקת סוג דם וספירת דם.אני בטוח שרופאך המטפל יעזור.וכדי למהר ככל האפשר.ככל שההריון יותר גדול,הסיבוכים יותר רבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו