בדיקות דם ושתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם ושתן
    לי
    26/02/2009

שלום רב, בבדיקת דם ושתן האחרונה שעשיתי הדברים החריגים שנמצאו הינם: הערך שהתקבל בבדיקת Leucocytes (U) היה 25 כאשר טווח הנורמה הוא בין 0 - 10. על מה זה מעיד?. כמו כן בבדיקות הדם ה-Eosinophils יצא 6.1 כאשר הטווח הינו 0-6 תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם ושתן

הוספת תגובה

• בדיקות דם ושתן

ד''ר שמואל פנסקי
    26/02/2009

לאוקוציטים (כדוריות לבנות) בשתם הן מימצא שכיח מאוד בהריונות תקינים ונובע בעיקר מהפרשות נורמליות חוסר מתן אופטימלי של הדגימה , במידה והתרבית שלילית (תקינה) אין המימצא בעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר קטן שבוע 29

ד''ר שמואל פנסקי
    26/02/2009

בהריון ערכים הקטנים מאוזון 10 נחשבים כמימצא הדורש התייחסות , אין ביידי התשובה המפורטת של הבדיקה אך נראה לי שפער של כשבועיים וחצי יחסית לממוצע יהיה בטווח של פחות מאחוזון 10 (אחוזון 10 אומר ש 90% מהעוברים בשבוע זה יהיו בעלי מדדים גדולים יותר) . פני לרופאך שמצוייד גם בבדיקות הקודמות שביצעת ויוכל לתת לך תשובה מוסכלת ,
    לעיתים ישנם בהריון בעיות של צמיחה לא מספקת , אלו יכולים להיות מגורמים שונים , עובריים וסביבתיים , רובם , במידה והחריגה אינה בולטת מאוד , קשורים למבניות של העובר , כמו במבוגרים יש כאלו שהם ביאים אך אינם גדולים , הדבר גם קשור למבנה של שניכם , אני יכול להמשיך לכתוב תלי תילים , משום שיש הבטים רבים . הדבר הנכון הוא לקבל יעוץ מרופאך עליו את סומכת ולבצע בדיקה כעבור כ 2-3 שבועות לראות המשך הצמיחה , לעיתים יש להתחיל בברור מקיף יותר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו