כאבים בבלוטה בבית השחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבלוטה בבית השחי
    nili
    26/02/2009

שלום אני בהריון בשבוע ה11. מאז תחילת ההריון בנוסף לגודש בחזה יש לי כאבים בבלוטה בבית השחי. האם זה משהו שקשור להריון או שיש לייחס לזה משמעות חריפה יותר? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבלוטה בבית השחי

הוספת תגובה

• איני רופאה אך מנסיוני

הריונית 3
    27/02/2009

זה קשור להורמונים ולבלוטות החלב זה קרה לי 3 פעמים בהריון ה1 בשליש ה2 לאחר הלידה ה2 שהבלוטה התנפחה מאוד וכעת בהריוני ה 3 משבוע 6 לערך רופא שבדק אמר שזה קשור לצינוריות החלב לכי לרופא הבדקי ותראי שזה כלום הכי טוב לשקט שלך הריון קל ומשעמם!! (((:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

nili
    27/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשור להריון

ד''ר יזהר בן שלמה
    27/02/2009

"קו החלב" הוא הקן שבו יכולה להופיע רקמת שד. הוא נמשך מבית השחי ועד קו המתניים מלפנים (ראי בכלבים וחתולים). אצל בני האדם, מפותח רק זוג אחד, אך לעתים יש מי שיש להם צמד פטמות קטנות כעשרה ס"מ מתחת לשדיים הרגילים. באותו אופן, לעתים די קרובות יש רדמת שד בתוך בית השחי. היא מגיבה להורמוני ההריון ממש כמו רקמת השד עצמה, ולכן רגישה וכואבת. אין סיבה לדאוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו