בדיקות דם לפני לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם לפני לידה
    יפה
    27/02/2009

שלום אני בשבוע 38 לידה שניה, קראתי בספרים שרצוי לעשות בדיקות דם קרוב ללידה, והייתי אצל הרופא נשים והוא אמר שהבדיקות האחרונות שלי הם לפני חודש וזה מספיק. אבל יש לי חברה שהגיעה לביה"ח ללדת ועד שעשו לה שם בדיקות דם כבר עבר הזמן שלה לקחת זריקת אפידורל. אני מפחדת שבגלל שזו לידה שניה לא יהיה לי מספיק זמן עד שיעשו לי שם בדיקות דם. האם בכל אופן כדאי השבוע לעשות בדיקות דם או שאכן הבדיקות מלפני חודש מספיקות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם לפני לידה

הוספת תגובה

• אין טעם

ד''ר יזהר בן שלמה
    27/02/2009

בתי החולים, מסיבות שעיקרן משפטיות, יתבססו רק על בדיקה שנעשתה אצלם, סמוך לביצוע האילחוש האפידורלי. לעצם העניין - אם מהלך לידתך יהיה כה מהיר, שלא יהיה סיפק ביד רופאיך לבצע אפידורל בטרם תגיע תשובת הספירה, את בת מזל, שכן תהיה לך לידה מאד קצרה. חשוב לזכור, שמטרת ההגעה לחדר הלידה היא ללדת תינוק בריא. הפחתת כאב היא בסופו של חשבון מטרת משנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו