מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום - שבוע 11dona02/03/2009
שלום רב, מאז גילוי ההריון בשבוע 4 אני סובלת מהכתמות חומות, אני במעקב אצל רופאת הנשים וכל ההריון מתפתח בצורה טובה: דופק נצפה בשבוע 7, בבדיקת האולטראסאונד האחרונה שבוע 10 וארבעה ימים אורך העובר היה 3.6 ס"מ ונצפה אפילו מזיז ידיים ורגליים (מאוד מרגש !) , הרופאה ראתה איזור דימום ברחם מעל שק ההריון והיא אמרה שזה אמור להיספג. לפני שלושה ימים (בעת מתן שתן) לפתע התחילו טיפטופים של דם אדום בכמות די גדולה - ראיתי ממש טיפות נופלות, לאחר מכן שוב הפרשות חומות והיום שוב בעת מתן שתן כמות מוגברת של דם אדום. איני יודעת מה עליי לעשות, בכל פעם שאני מדברת על כך עם הרופאת נשים היא אומרת שאין מה לעשות בנידון ושיש רק לעכוב אחרי התופעה, לא להרים משאות כבדים ולא לקיים יחסי מין. האם עלי להיות במנוחה מוחלטת ? אני עובדת בעבודה שבה אני רוב היום בישיבה אך עדין אני חוששת שאולי אני צריכה להישאר בבית- אם זה יכול לעזור? יש משהו שאני יכולה לעשות ? האם עלי ללכת להיבדק ולא לחכות עד התור הבא לרופאה? אני מודאגת, בכל פעם שזה קורה זה ממש מבהיל.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיקר לעקוב
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009המצב שאת מתארת אינו נדיר. האמת היא, שאין לרופאים מה להועיל במצב זה. האמירה, שיש לנוח היא בעיקרה תוצאה של העדר דרך אמיתית להוסיף תועלת. אכן, כמו שאמרה רופאתך, או שזה ייפסק, או שבסוף תתרחש הפלה. העצה, שלא לקיים יחסי מין כעת היא נכונה מאד, כי זה עלול להעלות זוהום לרחם, כל עוד הוא דולף דם. לכשיפסק הדמם, גןם יחסי מין יהיו מותרים.
במידה שעל הדמם יתווסף כאב, יהיה עליך לפנות לרופא בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום-שבוע 11
dona03/03/2009תודה רבה לך על התשובה. האם יש הערכה עד מתי הדימום יכול להמשיך ? האם יכול להימשך גם כל ההריון? באיזה שלב אני יכולה להרגיש ביטחון לגבי ההריון ? האם ידוע למה זה קורה ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בשליש הראשון של ההריון שכיח
tuly8204/03/2009זה לא מצב נורמאלי אבל גם לא נדיר. בעקרון כל עוד יש דופק ואין כאבים - את יכולה להיות רגועה. הדימומים אמורים לחלוף עד סיום החודש השלישי. אם אין שינוי בצבע או בכמות ממה שאת רגילה - אז חשוב רק לנוח והימנע מיחסי מין. במידה ויש שינוי בצבע או בכמות או מופיעים כאבים - יש לפנות לרופא או מוקד רפואי. אני במצב דומה... היו לי דימומים משבוע 5 ועד היום (שבוע 11)... בשבועות הקרובים את תראי שיחול שיפור והכמות תקטן ... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים-שבוע 11
dona04/03/2009תודה על העידוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויתי חוויה דומה
ישועת ה'04/03/2009בשני ההריונות חוויתי בדיוק את מה שאת מתארת. הרופאה אמרה לי גם שאין מה לעשות. אבל ב"ה הכל הסתדר ולאט לאט הדימומים חלפו. כדאי לך להתייעץ לגבי נטילת מסטיק תימני, שמסייע לשמירת הריון. זהו טל' לייעוץ לגבי המסטיק,: 050-4111423. המון המון בהצלחה. לא לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)