טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני יודעת שאסור לנשים בהריון להיכנס למעיינות חמים (כגון חמת גדר), אך כשנכנסתי למעיינות החמים לא ידעתי שאני בהיריון. כנראה, שבאותו יום בו הייתי במעיינות החמים היה יום הביוץ שלי ובבוקר קיימנו יחסים. האם עליי לדאוג? האם זה יכול לפגוע באיזושהי צורה בהתפתחות העובר?
תודה,
עטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם ביום היותך במעיינות התקיימו יחסי המין, לא ניתן לכנות זאת הריון. יתר על כן, ההמלצה להמנע ממעיינות חמים נוגעת להריונות יותר מתקדמים, כשקיים חשש שעודף החום יגרום להפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר